HOME.ASTROLOGIE.LENORMAND.RITUELEN SPREUKEN  EN MAGIE.CONTACT.
H
Terug.
Hier


Hier


 

RITUELEN, MAGIE EN SPREUKEN

Carrière/Werk

De baan van je leven

 

Kaarsen doen het altijd goed als het gaat om doelstellingen en aspiraties. Deze bezwering gebruikt technieken die geliefd zijn bij mensen die geloven in het gebruik van het element vuur, dat voor drijfkracht staat. Deze bijzondere bezwering kan het beste worden begonnen in het eerste kwartier.

 

Benodigdheden

Twee bruine kaarsen (voor de baan)

Groene kaars (voor voorspoed)

Kaars die voor jezelf staat (bv. van je astrologische
kleur)

Voorspoedswierook zoals kaneel.

Voorspoedsolie zoals
bergamot,

of een mengsel van patchoeli en basilicum

 

Steek de voorspoedwierook aan. Zalf de kaarsen met de voorspoedsolie van de pit naar onder toe, omdat je de goede dingen naar je toe wilt halen. Zet een van de bruine kaarsen midden in je heiligdom. Zet de groene kaars rechts, de persoonlijke links (deze kaarsen moeten op een veilige plek staan en helemaal kunnen opbranden). Terwijl je de persoonlijke kaars aansteekt, zeg je:

 

Open de weg, verhelder mijn zicht.
Breng mij de kans, dit is uw plicht.

 

Steek de groene kaars aan en zeg:

 

Geluk is mijn, grote glorie
Help mij groten, in het circuit.

 

Steek de bruine kaars aan en zeg:

 

Openingen, werk, beloning ik zie,
Zoals ik het wil met mijn magie.

 

Laat de kaars helemaal opbranden. Elke avond, een week lang of tot de kaars helemaal op is, laat je de bruine kaars negen minuten branden terwijl je denkt over de baan en wat je daarmee kunt winnen. Je moet wel voordat je begint precies weten wat je bedoelt met de baan van je dromen. Het heeft weinig zin op iets te mikken wat jouw capaciteiten te boven gaat, terwijl je mogelijk beter kunt beginnen met iets wat jou uiteindelijk zal brengen waar je wezen wilt.