HOME.ASTROLOGIE.LENORMAND.RITUELEN SPREUKEN  EN MAGIE.CONTACT.
H
Terug.

 

ENGELEN EN GODINNEN MAGIE

 

Godin Coventina

Zuivering

 

"Het is tijd voor een reinigende ontgifting
van je lichaam en je geest.”

 

Boodschap van Coventina:

 

Deze boodschap is bedoeld om je te helpen, niet als belediging of als kritiek. Je kanaal is verstopt geraakt door een overdadig gebruik van scherpe chemicaliën, en de bron hiervan, de boosdoener, ligt in je psyche. Je hebt de vele signalen van je lichaam, die riepen verlost te worden van dit voortdurende binnenkrijgen van onzuivere dingen, genegeerd. Misschien ben je je al bewust van een vermindering van je energie, en ook van je vreugde en blijheid. Maak je echter geen zorgen meer over deze gevolgen, want de oplossing ligt hier voor je voeten! Nu je deze boodschap hebt gehoord, aarzel geen moment met het maken van nieuwe afspraken met jezelf. Wees je scherp bewust van wat je denkt en van wat je zegt, want de woorden die je denkt en zegt zijn precies zoals het voedsel, dat je ofwel ondersteunt ofwel tegenwerkt. Kies voor zuiverheid, en ik beloof je een ander, beter vooruitzicht. "

 

Volg de leiding van je intuïtie voor het veranderen van je levensstijl.

• Stop met alcohol en drugs.

Vermijd bewerkte voedingsmiddelen als suiker, witte bloem e.d.

Eet meer biologische voedingsmiddelen;

Blijf positief denken en spreken.

Word vegetariër of veganist(e).

Doe eens een vastenkuur of een ontgiftingskuur.

 

Over Coventina:

 

Coventina is een machtige Keltische godin van het water, van de oceanen, meren, beekjes, vijvers en rivieren. Coventina beschermt alle vormen van water en van wat daar in leeft. Met veel plezier geeft ze je een goddelijke opdracht met betrekking tot het milieu als je haar dat vraagt. Bronnen waar je een wens kunt doen, werden vaak ter ere van haar geslagen. Tegenwoordig gooien we nog steeds munten in het water en doen tegelijkertijd een wens. En het is Coventina die deze wensen inwilligt.

 

Omdat ons lichaam voornamelijk uit water bestaat, is zij ook erg betrokken bij het reinigen van ons fysieke zelf. Zij herinnert ons eraan dat deze reiniging niet alleen geldt voor ons fysieke lichaam, maar dat daar ook bij hoort, dat we ons denken en spreken blijven vullen met positieve woorden. Dit zal ons lichaam én onze ziel - en dus ons leven - tot meer macht en kracht brengen.

 

H
H