HOME.ASTROLOGIE.LENORMAND.RITUELEN SPREUKEN  EN MAGIE.CONTACT.
H
Terug.

 

ENGELEN EN GODINNEN MAGIE

Godin Lakshmi

Stralende toekomst

 

"Houd op met je zorgen te maken.  Alles zal goed komen.”

 

Boodschap van Lakshmi:

 

"Dit is een vriendelijk universum, en iedereen die hier leeft werkt in jouw voordeel.  Er zijn geen examens, blokkades of belemmeringen, die je in de weg staan, behalve je eigen projecties van angst voor de toekomst.  Sta even stil en breng je geest tot zwijgen.  Bevrijd het van zorgen en angst.  Voel hoe ik langs je voorhoofd strijk met een nieuwe energie van geloof, hoop en optimisme.  Deze energieën zijn de brandstof voor het spannende moment van  nu, en voor elk toekomstig moment  Waarom zou je duisternis om je heen willen, als er overal om je heen licht is ?   Stap in deze helderheid door al je gedachten en gevoelens te verlichten.  Houd op met je zorgen te maken, want deze  angst  onderdrukt de goedheid die probeert jou te bereiken !  Maak je hart vrij van angst, vervang die energie door datgene wat jou en je familie werkelijk dient.  Weiger aan iets anders te denken dan aan die prachtige dag van vandaag en van morgen, en ik beloof je dat het dan ook zo zal zijn.”

 

Jij en je dierbaren worden beschermd en er wordt voor jullie gezorgd.  Laat iedere angst in de toekomst om “dakloos” te raken varen.  Blijf positief denken, en een positieve intentie houden.  Weet dat je altijd alles zult hebben wat je nodig hebt, nu en in de toekomst.  Maak je geen zorgen over geld.  Visualiseer in plaats daarvan overvloed.

 

Over Lakshmi:

 

Lakshmi is een mooie en welwillende hindoegodin.  Zij brengt overvloed over hen die haar aanroepen.  Lakshmi wordt geassocieerd met de lotusbloem, met olifanten en met water, en dit staat voor haar absolute geloof in vruchtbaarheid en overvloed: die zijn er voor iedereen.  Ze vindt het fijn om je te voorzien van alles, of dat nu geld is, tijd, kennis of gelegenheden.

 

Lakshmi werkt samen met Ganesh, de god met het hoofd van een olifant, die bekend staat als de “Overwinnaar van Obstakels”.  Samen zijn zij een niet te stoppen duo dat je helpt je angsten los te laten en overvloed te accepteren.

H
H