HOME.ASTROLOGIE.LENORMAND.RITUELEN SPREUKEN  EN MAGIE.CONTACT.BESTELLEN.
H
H
H
Wanneer Mlle Lenormand aan Joséphine voorspelt dat zij en Napoleon ééns de troon zullen bestijgen, schatert Napoleon het uit.  Maar wanneer ook deze voorspelling uitkomt, is de naam van Mlle Lenormand gemaakt. 

Het is bekend dat zij frappante voorspellingen heeft gedaan aan de kloosterzusters van de kostschool waar zij verbleef, die ook uitgekomen zijn.

Haar Salon De Sybille van de Faubourg Saint Germain aan de Rue de Tournon in Parijs is vanaf dan druk bezocht door ieder die zijn of haar toekomst en lot wil kennen. Mlle Lenormand wordt regelmatig door het Hof geraadpleegd, wanneer er belangrijke beslissingen te nemen zijn.

Later werd het het geven van consulten door kaartlegsters verboden en Mlle Lenormand laat zich daarom inschrijven als boekhandelaarster en geeft boeken uit over haar verschillende werkmethoden en haar ervaringen met de keizerin Joséphine. Ze reist naar België om de toekomst te voorspellen aan de Prins van Oranje. Hierna keert ze terug naar Parijs, waar zij op 71-jarige leeftijd op 25 juni 1843 overlijdt.
Terug.

Financiën, liefde, werk, kinderen of een ander onderwerp

Klik "hieren stel je vraag

(eerste vraag over een onderwerp gratis)

LENORMAND

Mademoiselle Lenormand komt op 27 mei 1772 in het Franse Alençon ter wereld, als dochter van de welgestelde lakenhandelaar Jean Louis Lenormand en diens echtgenote Marie Anne Gilbert. Als kind komen haar paranormale vermogens reeds te

te voorschijn en na het overlijden van vader Lenormand, verhuist het gezin naar Parijs. Ze begint samen met een andere helderziende, een  Salon waar mensen hun toekomst kunnen laten voorspellen. Mlle Lenormand wordt vooral beroemd nadat ze voorgesteld wordt aan Joséphine de Beauharnais, die op dat moment gehuwd is met een jonge officier, Napoleon Bonaparte.