HOME.ASTROLOGIE.LENORMAND.RITUELEN SPREUKEN  EN MAGIE.CONTACT.
H
Terug.
Hier


Hier


RITUELEN, MAGIE EN SPREUKEN

Geld

Om je schulden te verjagen

 

Deze bijzondere bezwering gebruikt kaarsen- en wierookmagie en zo je wilt ook magisch schrift. Je kunt wierook of olie nemen voor zuivering of bescherming, wat je ook maar de voorkeur geeft. Gesuggereerd wordt dat je haar uitspreekt bij afnemende maan en ze kan worden gebruikt om je de problemen te helpen wegnemen.

 

Benodigdheden

Opgerold perkament of papier, 5 cm breed en zolang als je wilt

• Zwarte pen of een pen met magische zwarte inkt

• Speld of  roefijzer

• Paarse kaars • Onbreekbare kandelaar

• Olie naar keuze • Wierook naar keuze

 

Steek de wierook aan en zalf de kaars met de olie. Maak een lijstje van al je schulden op het perkament. Teken een banpentagram achter op het perkament. Dit wordt getekend van linksonder naar rechtsonder naar linksboven naar rechtsboven en terug naar linksonder. Kras nog een ander banpentagram met de speld of het groefijzer in de kaars. Plaats het opgerolde stuk perkament in de kandelaar en zet daar bovenop de kaars. Doe dit zorgvuldig, omdat de kaars na een poosje het perkament zal doen ontvlammen. Concentreer je op het verjagen van je schulden. Stel je voor hoe gelukkig en opgelucht je zult zijn als die schulden weg zijn. Steek de kaars aan. Neem de kaars mee naar het oosten en vraag de geest van de lucht jouw voornemen te erkennen schuldenvrij te worden. Zet de kaars weer in de kandelaar en zorg ervoor dat zij veilig kan opbranden waar ze staat.

 

In je eigen woorden vraag je nu dat je schulden verdwijnen en vervangen worden door voorspoed. Laat de kaars helemaal opbranden, maar zorg ervoor dat je erbij aanwezig bent als ze opbrandt. Het papier zal ontvlammen, dus je moet daar goed op letten. Terwijl je dat doet, besef je dat je schuldenlast wordt verlicht.

Je moet niet denken dat hiermee je schulden gewoon verdwijnen, maar de manier waarop je ze kunt vereffenen zal je nu snel duidelijk worden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een onverwachte gift of de mogelijkheid van extra werk. Als je schulden eenmaal zijn vereffend is het een erezaak voor je geworden dezelfde problemen niet weer te laten ontstaan.