HOME.ASTROLOGIE.LENORMAND.RITUELEN SPREUKEN  EN MAGIE.CONTACT.
H
Terug.
Hier


Hier


 

 

RITUELEN, MAGIE EN SPREUKEN

Liefde

Om romantische liefde te lokken

 

Deze bezwering maakt gebruik van kruiden, stenen, kaarsen en kleur. Het kruid rozemarijn staat traditioneel voor een goed geheugen, het stuk rozenkwarts voor liefde en de kleuren voor liefde en hartstocht. Ze is ontworpen om de geest te concentreren en om liefde naar zich toe te halen, niet zozeer een specifieke minnaar.

 

Benodigdheden

Takje rozemarijn (ter gedachtenis)

Stukje rozenkwarts - Rozen of vanillewierook

Roze of rode votiefkaars - Doosje

Rode markeerstift.

 

Ga op je eigen krachtplek zitten (dat kan binnen, buiten, bij je favoriete boom of aan stromend water zijn). Eerst schrijf je in rood op het doosje 'liefde is mijn'. Nu steek je de wierook aan - die zuivert de atmosfeer en brengt je in de juiste stemming. Stop de rozemarijn en het stukje rozenkwarts in het doosje. Doe iets wat voor jou liefde betekent in het doosje (een tekening van hartjes, een gedichtje, wat dan ook - verzin maar wat).

 

Denk erom: deze bezwering is bedoeld om liefde naar jou toe te lokken, geen specifieke minnaar, dus gebruik geen voorstelling van iemand in het bijzonder. Zorg ervoor dat je een positieve instelling hebt. Stel jezelf dolgelukkig en verliefd voor. Steek de kaars aan en zeg daarbij:

 

Ik ben verliefd
liefde zal ik vinden

liefst ware liefde

zal spoedig mijn zijn.

 

Liefde is mijn
Liefde zoek ik
mijn ware liefde
Zal ik snel zien.

 

Nu ga je een poosje stilzitten en je concentreert je weer op geluk. Dan knijp je de kaars uit en stopt die ook in het doosje. Laat de wierook uitbranden. Doe het doosje goed dicht en open het niet weer totdat je je ware liefde hebt gevonden.

 

Als je die hebt gevonden, neem je de rozenkwarts uit het doosje en bewaart die als herinnering. Het doosje wordt verder begraven.  Doordat je in deze bezwering een positieve instelling hebt en je voorstelt wat het is om verliefd te zijn, zet je een energiestroom in werking die gelijksoortige gevoelens aantrekt. Door het doosje te verzegelen 'vang' je de vibratie van de liefde en wordt alles mogelijk.