HOME.ASTROLOGIE.LENORMAND.RITUELEN SPREUKEN  EN MAGIE.CONTACT.BESTELLEN.
H
Hier


H

 

Zie dat je op de eerste volle maan van de lente, dus na 21 maart steeds geld op zak hebt. Dit mag in je portemonnee. Maar het is beter in een zak van een kledingstuk dat je dan draagt, vb. in een zak van je broek of vest. Dit hou je de ganse tijd bij. Niet uitgeven dus. Het liefst 12 uur vóór en na het exacte uur van volle maan.

 

Geld en financiën

Algemeen

 

Rode appels in de keuken maken de financiën gezond.

 

Zet 3 goudvissen in een aquarium. Liefst in de living maar nooit in de keuken of in de slaapkamer, want dan werkt het averechts.

 

Thuis ongeluk weghouden

 

Krijg je thuis altijd te kampen met problemen en tegenslag, leg dan een tomaat op de vensterbank. Deze vangt problemen en tegenslag op. Wanneer ze vlekken begint te vertonen moet je ze natuurlijk vervangen.

 

Uitgebreide

rituelen

Eenvoudige

rituelen

Terug.

MAGIE, RITUELEN EN SPREUKEN

 

Ontdek hoe praktische en magische rituelen uw leven op een positeve manier kunnen beïnvloeden. Maak gebruik van bloemen, planten en kruiden om uw leven en uw gezondheid te verbeteren. De natuurlijke energieën van de zon, maan en de seizoenen kunnen u meer geluk brengen en uw doelen gemakkelijker laten bereiken. En wie wil niet zijn ideale liefde op zijn pad zien komen.

 

 

Hieronder vindt je praktische tips of rituelen waarmee je je leven ingrijpend kan veranderen. Deze zijn eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren.  Voor meer uitgewerkte rituelen kun je beter specifiek zoeken in de rubriek hieronder.

Het is nu alleen nog een kwestie van GELOVEN en DOEN.

 

  Veel succes !!!

 

                 Algemeen

 

Natuurlijk heb je al gehoord van de Secret. Heb je al een lijstje gemaakt van al je wensen alsof deze al waren gerealiseerd. Wel beginnen dan maar.

Druk hier en open het vooropgemaakte lijstje. Kopieer het en vul je 10 grootste wensen in. Hang het dan in een kadertje of gewoon zo op de muur waar je het iedere dag ziet.

 

Leg een tomaat gedurende 5 dagen op de schoorsteenmantel. De zesde dag begraaf je ze in de grond. Hierdoor zullen je financiën verbeteren en mag je rekenen op financiële meevallers.

 

Engelen en

godinnenmagie

 

 

Heb je veel tegenslag thuis of te maken met negatieve energie, strooi of vorm dan met zout een kruisteken voor je voor- en achterdeur, eventueel ook voor je garagepoort.

Genezing

Liefde

Geld

Werk

Bescherming