HOME.ASTROLOGIE.LENORMAND.RITUELEN SPREUKEN  EN MAGIE.CONTACT.
H
Terug.
Hier


Hier


 

RITUELEN, MAGIE EN SPREUKEN

Carrière/Werk

Verwerking van onbillijke behandeling

 

Een bindende bezwering wordt uitgesproken, door de negatieve energie te vangen die iemand of iets uitstraalt en haar tegen te houden. Wil je rechtvaardigheid - en dat is vaak het geval - dan doe je een beroep op de Egyptische godin Ma-a-t, zij die het hart weegt. Deze bezwering kan worden uitgesproken als je vindt dat jij onbillijk bent behandeld door een collega of een familielid.

 

Benodigdheden

Zwart lint van 30 cm lengte • Witte veer (als symbool van Ma-a-t)
• Olibanum

 

Steek de olibanum aan, enige tijd voordat je in actie komt, zodat je heiligdom zo schoon mogelijk is. Overleg je probleem en erken de rol die jij erin speelt. Leg drie knopen in het lint - één in het midden en één aan elk eind. Terwijl je de eerste knoop legt zeg je:

 

Moge de al het negatieve hier worden gebonden.

 

Terwijl je de tweede legt zeg je:

 

Wreedheid is een zonde.

 

En terwijl je de derde knoop legt zeg je:

 

Door de macht van drie, blijf ik ongeschonden.

 

Leg het lint met de veer samen op je altaar of in je heiligdom. Laat het daar drie dagen liggen tot er gerechtigheid gedaan is. Na deze tijd neem je het lint en begraaft het, zo mogelijk op open terrein. Bewaar de veer in een la of je portemonnee als herinnering.

 

Je moet voor ogen houden dat je je eigen emoties, haat of vrees onder de duim moet hebben, want jou mag niets verweten worden. Als je voelt dat het probleem zich heeft opgelost, wees dan tolerant en probeer op goede voet te blijven met de betrokkene, maar vertel hem nooit wat je hebt gedaan.